FREE SIMS CC & MOD

10:49:00 PM



Skysims 248 long medium and short hairstyle retextured by July Kapo for Sims 3 - Sims Hairs - http://simshairs.com/skysims-248-long-medium-and-short-hairstyle-retextured-by-july-kapo/

FREE SIMS 3 & 4 CUSTOM CONTENT (CC)

Okay, nowadays I memang gila sikit, obsess tahap teruks main The Sims 3 (I dun have sims 4, sobs sobs...). Disebabkan I memang suka edit and bina rumah dalam The Sims, I explore laa semua free furniture dalam google. Excited sangat sebab jumpa these free custom contents. Lagi laa gila I dibuatnya. SEMUA PUN CANTIK SANGAT. I CANNOT. 

So al-kisah sis download banyak gila sampai The Sims jadi berat, lepas tu lambat. Hahaha. Kena main dengan sabar ya anak anak. 

Disebabkan I berjaya perngaruh my housemate jadi gila macam I addicted to The Sims because of those pretty and cantik nak mati furniture dalam ni, I share to you girls juga okay. 

So far, disadvantages yang I nampak download CC luar ni, your systems jadi lambat. Sims pun load lambat dari biasa but you have to be extreme patient while tunggu. Virus? This I'm not sure. I tak pernah kena lagi (alhamdulillah). But do install anti virus for your computer or laptop to avoid risk of getting virus from malicious websites. 

Most of CC offered in these websites ada yang memerlukan certain expansion packs. Kalau you only got basic sims 3 or sims 4, I recommend you to read all the detail information before you download it. Ada yang boleh guna, and ada yang kalau memang need features from certain expansion packs memang tak boleh buat apa. If you download pun membaziq masa sebab tak boleh pakai pun, or dia jadi cacat. Ada pernah I download one hair style ni, bila in play mode tetiba my sims jadi botak padahal kemain cantik hair style yang I chose for her. Hmm, hahaha kelakar gila. It means that one not compatible la. 
Ada yang require expansion pack features tapi if you takde epansion pack tu pun tak apa, bila download dia automatic alter with basic game features. Depend la which item you nak download. Sebab tu I said, read all the detail first before you download. Don't simply download. 

Ps3 game was assumed to come out early in 2016, but no release date has been determined. PC is the only version available. Sims 3

The Sims 4: aprenda a criar roupas personalizadas (Foto: Divulgação) (Foto: The Sims 4: aprenda a criar roupas personalizadas (Foto: Divulgação))

Mudah saja. Lepas you download, copy and paste it dalam download folder in your Sims Folder. Nanti dia akan download sendiri when you play your game. Tapi kalau tak ada, you kena open your Sims launcher tu and manually install it into the game kat download tab in the Sims launcher. 

Okay, jangan jadi gila and addicted. Bismillah.


SIMS 3 & SIMS 4

The Sims Resource (TSR) - RECOMMENDED 100%

SIMS 3

Winter Pond by Zinny
Emily CC Finds
THE SIMS 3 CC HUNT
Sketchbook Pixels by Freya (SUPER CUTE AND PRETTY !)
DECARGASSIMS - 100% CANTIK
MMSIMS - PRETTY COLLECTIONS
Yanggeang - KOREAN SIMBLR
spectacledchic - 100% CANTIK
SIM3WONDERLAND
EVB CLOTHING
NEKOASAKURO - KOREAN SIMBLR
POSIMS
PIXICAT
BLINKSIMS - KOREAN
SIMSIMI
MILA
JURASICCA - KASUT CANTIK !
SUGARY FIND CC

SIMS 4

Sims 4 Updates
MXIMS - SUMPAH CANTIK GILA TAK TIPU
Oogie Fever
Fabienne
Mio-Sims
Sims 4 Marigold - Liyana recommend this to me as the fashion are more like Korean styles. 






p/s: All pictures inside my entry this time were all from pinterest. Hanya gambar hiasan semata mata. 

LEAHLILLITH STARGIRL: SOLIDS at Miss Paraply • Sims 4 Updates


Sims 4 Updates: Miss Paraply - Hairstyles : Ade_Darma Viola: Solids & Dark Roots, Custom Content Download!

MISSPARAPLY | [TS4] Anto Dynasty: Solids 64 colors  Custom...

- Leggings with beautiful black and white patterns: aztec, roses, crosses, lines and much more!  Found in TSR Category 'Sims 4 Female Leggings'






Escandinavia set at MXIMS via Sims 4 Updates

Sims 4 CC's - The Best: INDUSTRIAL OFFICE by foreverdesigns

Sims 4 CC's - The Best: Bedroom Set by viikiitastuff

Sims 4 Updates: MXIMS - Furniture, Bedroom, Kidsroom : Scandinavian-Style Boys Room, Custom Content Download!

Sims 4 Updates: 9 New meshes including: Fabric Bedframe merged with base game mattress, Bed blanket, Butterfly Chair with Fur, Butterfly Chair with Fabric Blanket, Ceiling, Custom Content Download!


Sims 4 Updates: MXIMS - Furniture, Single items : DIY Rustic Pallet Bed Part 1, Custom Content Download!

You Might Also Like

0 comments



@2011-2017 NurulHidayu