Self Assessment In O&G by Ten Teachers

4:38:00 PM

First, aku takde lah baik hati mana nak tolong share but, frankly speaking buku ni sumpah mahal. Assessment Book tapi harga dia quite expensive, lagi mahal dari buku rujukan lain. 

2nd Edition's price is RM 108.00. Mula mula aku main beli je, sebab kirim kat orang kan. So yeah, tak expect pun harga mahal macam tu. Then kawan aku sorng ni, cakap kat aku dia photostat buku ni kat luar RM 10.80

Aku faham, sbb buku ni kertas berkualiti, nak appreciate authors and all. Faham, faham nak published pun banyak cost semua. Hahahaha, but, ada je student tak mampu nak beli buku mahal mahal macam ni. Even aku pun. Self assessment je, and berconteng jugak nanti. Kalau buku rujukan maybe okay sikit laa kot aku nak beli mahal macam ni sekali. Anyway, aku jumpa links bawah ni time tengah godek godek Google. So, yeahhh..

Image result for self assessment in obstetrics and gynaecology by ten teachers Image result for self assessment in obstetrics and gynaecology by ten teachers


You Might Also Like

0 comments



@2011-2017 NurulHidayu