Back to Egypt !

1:53:00 AM

Assalammualaikum.


 Nak cerita apa hari nii? Okay, hari nii teman Athi gi Cairo Airport untuk claim missing box dia. End up accident kat depan Salam Sadnawi. Macam mana boleh accident? Eheh, pak cik tramco tuhh drive tramco mcm nak masuk uji bakat Fast and Furious 8 jee gamaknya -,-

Belok maut kut sampai kotak athi and aku aku pun tercampak kat sebelah sana. Hamboi. Kecut jantung. Macam nak tercampak keluar pun ada jgk. Memang istifar banyak banyak dlm hati time tuu. Tramco yang aku naik tuu langgar pak cik motor and Tut Tut ( motor yang ada atap). Motor pak cik tuu terseret masuk bawah tramco. Kelas kau jah masuk bwh tramco!

Aku dan akak akak senior yang len berserta athi mmg trauma dah dalam tramco tuu. HAHA. At last, accident juga. Sebelum tu pun mmg nyaris nyaris accident. *Sigh

Syukur masih dipanjangkan umur. Ameen :D

Inilah dia serba sedikit cerita dari Mesir.

Dearly,
Y

You Might Also Like

0 comments



@2011-2017 NurulHidayu