Flying Back to Malaysia, Home Sweet Home :3

1:33:00 AM


Assalammualaikum,



Okayy, aku nak cerita al-kisah aku balik Malaysia dari Egypt . Aku fly datang ke Egypt dengan Egypt Air. Aku balik Malaysia dengan Etihad :)

Mana best antara Etihad and Egypt Air? Etihad 45 kg and Egypt Air 46 kag. Beza 1 kg je.. Hahaha, aku balik dengan ahli bait* aku :3

Nii baru sampai airport 

Sampai kat airport, aku and Alia kena tunggu sahabat sahabat yang lain tiba. Tiket pada Pah, so kena tunggu Pah sampai laaa. Airport Cairo nii pelik ckit. Haha, selagi tak de tiket di tangan, tak boleh masuk dalam terminal yang ditetapkan. Gila betul. Hahaha..

Ready to check in :D

Waiting for the bus to take us to the plane !


Make sure u got ur passport !


Terminal 1, Hall 1 at Cairo Airport :)

There he is !!


Ready to board !

Meet my housemate, Alialyana Azman :3



Niii sudah sampai di Abu Dhabi !

Kat Abu Dhabi, kalau korang ada duit lebih, haaa boleh laa tukar duit. Abu Dhabi guna mata wang DIRHAM taww. And LE100 bersamaan 46 dirham jeee.. mata wang Abu Dhabi nii mahal gila ! Airport Abu Dhabi niii walaupun international, dia sangatlah kecik. Seriusly !
Hahaha.. Kalau korng transit kat sini, boleh lepak kat surau juga. Surau dia best :) (bg akhawat laaa.. ikhwah aku tak tahu..)

Make sure bawa lappy in case bosan tahap melampau sebab ada free wi fi ^_^


And yang tak tahan, aku boleh silap masuk toilet!! Damn, malu gila!!! Tak pe Yuyu, bukan selalu. Aku jalan straight sebab tengok sign surau uh. Aku jalan, tetiba ada abang toilet tunjuk sebelah kanan. Hahaha, aku buat muka blur jee pas uh belok kanan. Lantak laaa... hahaha..


5 Jam transit kat situ, tak terasa sangat pun :)
Sebab apa? Sebab ada Alia and Pah ! Hahahaa, thanks korang sebab happykan aku kat sana. Aku rindu korang.

Apapun, aku tak sabar nak balik Mesir, kalau ada rezeki lagi.. insyaAllah.

Dearly,
Y

You Might Also Like

0 comments



@2011-2017 NurulHidayu