Cairo Again :3

6:02:00 AM



Assalammualaikum,
huhu.. lama tak mengupdate kn? Haha,poyo gila ayat aku.. hoho! Seriusss, penat gila jalan kat Cairo. Ktorng gi Hussein utk shopping! Ye, aku tahu korng semua mesti pelik kan dalam keadaan mesir tgh x stabil and berita kat Malaysia lagi tayang 'horror news' ktorng boleh gi shopping kn.. hahaha.. sabar jeee laaa anak En.Ibrahim niii..

So, aku beli macam-macam utk dibawa balik ke Malaysia.. jubah+baju yang bagi aku lawa laa kot.. HAHA..

Before gi Hussein uh, aku lepak BAKAN Terangganu ( umah 2 pupu sarah ).. rasa macam ada kg baru kat Cairo nii.. haha.. aku layan laa bdk 3 org uh men nenek kebayan and nyorok-nyorok. hadoiii... penat gler men dengan budak kecik. naseb comel.. haha..


Al- kisah dok sakan bershopping.. boleh demam panas malam uh. Nasib bermalam kat markaz AQM kat hayur Sabi'.. markaz AQM nii lawa and selesa gila :3

Selesai je solat isyak, mata mmg da kuyu. Kaki pun mcm nk tercabut..pinggang pun macam nak patah..xde cool fever.. jadi letak tuala lembap jee laa ats dahi sampai tertidur..
Tapi pagi esk bangun, alhamdulillah dah okayy.. huhu, apa laa nasib diri ^_^

Dearly,
Y

You Might Also Like

0 comments



@2011-2017 NurulHidayu